Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2008

"Γόνιμο"..

Υπάρχει κάτι πιο σύνθετο και πιο μυστικό, σχεδόν απροσδιόριστο, που ενώ βουτάς στις μαύρες σελίδες του εαυτού σου (ή "ο νόμος της βαρύτητας σε καθηλώνει"..),ενώ ο αέρας που αναπνέεις έχει την οσμή της απογοήτευσης..κάτι συμβαίνει,νοιώθεις τις ζεστές ψυχές των ανθρώπων να σε αγκαλιάζουν, να σου δίνουν κουράγιο και να ελπίζεις.
(The Road to Winter by ~chefranden on deviantART)

Να ελπίζεις, ότι έστω και αν χρειαστεί να διαβείς το μονοπάτι του απέραντου σκοτεινού τίποτα` μόνος σου, μπορεί και να φτάσεις...στο φωτεινό νησάκι του όλου..
Οι σκέψεις των ζεστών ψυχών σε κρατούν ζωντανό, μα πάνω απ' όλα λέφτερο! 4 αγρότες, 40 περίπου χρονών, η ανάλυση των πραγμάτων και της ζωής, η άδολη και αληθινή τους πίστη... για Αλλαγή!

Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!



1 σχόλιο:

Jamie S. Poursas είπε...

Ξέρεις, υπάρχουν κάποιες στιγμές που βυθίζομαι στις σκέψεις και στα όνειρα των άλλων και βλέπω με διαφορετικό τρόπο την ίδια πραγματικότητα, με άλλα μάτια τον ίδιο κόσμο... Και ξέρεις, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς μετά να ξυπνήσεις και να πεις "ελπίζω κι εγώ, ότι έστω κι αν χρειστεί να διαβώ το μονοπάτι του απέραντου σκοτεινού τίποτα μόνος μου, μπορεί και να φτάσω στο φωτεινό νησάκι του όλου..."
Γιατί θα συμφωνείς πως στην ουσία δεν υπάρχει σκοτάδι, αλλά απουσία φωτός!

---

..

"Διαβάζονται..."